(foto: Ronnie James Dio)

Rockman kan herved bringe den store Heavy Metal gladnyheten at prosjektet Heaven And Hell bestående av nåværende og tidligere medlemmer av Black Sabbath kommer til Norge 2009.

Arrangørselskapet Stageway kan i dag meddele:

 

HEAVEN AND HELL KOMMER TIL NORGE 4 juni 2009!

En skikkelig unik Heavy Metal godbit som besøker Norge for første gang.

Konserten blir gjennomført i Oslo Spektrum og billettsalget starter onsdag 10.12. 2009.


 

Hvem er Heaven & Hell?

Heaven And Hell er et Heavy Metal samarbeid bestående av de store rockelegender Ronnie James Dio (vokal) kjent som bl.a. vokalist i Ritchie Blackmore`s (eks. Deep Purple) Rainbow, senere i Black Sabbath der han overtok etter Ozzy Osbourne og sitt eget band Dio.

Videre består settingen av Toni Iommi, gitar (kjent som en av grunnleggere av Black Sabbath og en av de mest inflytelsesrike gitarister innenfor rockemusikken) , Geezer Butler, bass (spilt i Black Sabbath siden bandet ble grunnlagt og som bassist for Ozzy Osbourne) og Bill Ward, trommer (Black Sabbath).

 Besetningen er identisk med medlemmene i Black Sabbath i periodene 1980 – 1982 og 1991 – 1992.

Første studioalbum etter at Ozzy Osbourne forlot Black Sabbath, "Heaven And Hell" ble utgitt i 1980 og som da ble utgitt med medlemmene nevnt over.

"Heaven And Hell"

 

Prosjektet Heaven And Hell startet etter at medlemmene møttes for å spille inn tre nye låter til samlealbumet/box-set, "Black Sabbath: The Dio Years":

Utgitt: 3 april 2007

 Samarbeidet og gjenforeningen var så vellykket og inspirerende at medlemmene besluttet å legge ut på en egen verdensturnè og valgte da å turnere under bandnavnet Heaven And Hell og da oppkalt etter deres album "Heaven And Hell" fra 1980.

Utgangspunktet for turnèen var at dette ble et "one-off" og at medlemmene skulle gå hvert til sitt etter prosjektet/turnèen. Men i et intervju med Dio og Iommi i mars 2007, uttalte disse at de ikke ville utelukke at man ville gjenta dette på et senere tidspunkt.

Intervju med Dio & Butler om Heaven And Hell

  

"Heaven And Hell intervju Hard Rock Cafè, Japan"

 

Senere kom også ryktende om at bandet ville utgi et egent album basert på de 3 nye låtene som ble utgitt på samlealbumet " Black Sabbath: The Dio Years". Senere er dette bekreftet fra flere kilder og bandet har gått i studio og skrevet minst seks nye låter til det nye albumet.

Albumet er beregnet utgitt i mars/april 2009.

Heldigvis for alle norske rockeelskere så har de besluttet å holde konsert også i Norge.

 


Sitter du med spennende informasjon om de nye låtene eller annen spennende informasjon om turnèen og det nye albumet til Heaven And Hell?

Skriv om dette i kommentarfeltet nedenfor!
Skriv gjerne også dine meninger om Black Sabbath både før og etter Ozzy Osbourne!

 


  

Stem frem beste Black Sabbath/ Ozzy Osbourne album!

Trykk her>>

 

 


 

 

Gi DIN support til Black Sabbath/ Ozzy og Heaven & Hell!

Trykk på tommel nederst til høyre ———->

 

 


 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende