CC Cowboys nye singel "Kanskje du behøver noen" er hentet fra bandets nyinnspilte album, spilt inn i PUK studio i Danmark og er planlagt lansert 2 mars i år.

Albumet har foreløpig ikke fått noe tittelnavn men blir utgitt på plateselskapet EMI.

CC Cowboys er det norske rockebandet fra Fredrikstad, sterkt inspireret av det amerikanske rockebandet Creedence Clearwater Revival, som med sitt debutalbum "Blodsbrødre" og hitlåta "Harry" gjorde kjempesuksess i 1990.

Senere har de utgitt flere spennende og suksessfulle album og dermed skrevet seg inn i den norske rockehistorien som en av norges mest populære rockeband.

Låter som "Vill, Vakker & Våt" og Ole Paus låta "Nå kommer jeg og tar deg" spilles og vil bli spilt som bl.a. typisk partymusikk og sommermusikk i mange år fremover.

CC Cowboys nye singel "Kanskje du behøver noen" er en knallsterk typisk hitlåt som fester seg umiddelbart. Rockman ble svært positivt overrasket allerede ved første gjennomlytting.

Låta er enkel, men fengende og har trøkk nok til at du skrur opp volumknappen og trykker litt ekstra på gasspedalen dersom du spiller låta i bilen.

Dette er absolutt en låt der man kjenner igjen de gode gamle CC Cowboys, men også fornyende med bandets "nye" medlemmer.

Låta vil utvilsomt bli en radiohit som minst varer til over sommeren, så det er bare å få kjøpt den inn og lastet den opp på Ipoden først som sist. Sommerhit? 

Tipper jeg ikke helt feil så skulle det ikke forundre meg om at låta dukker opp som soundtrack på en norsk film om en stund. En perfekt soundtracklåt

Sterkt levert CC Cowboys. Skal man trille terning, så bør det bli en sterk femmer!

Forventningene til albumslipp 2 mars er dermed store og vi gleder oss.

  

For å lytte til den nye singel: Trykk her>>

 

 CC Cowboys hjemmeside: trykk her>> 

 


Sjekk ut låta og gi dine kommentarer i feltet nedenfor!

————————————  

Liker du CC Cowboys?

Gi DIN support ved å trykke på tommel nederst til høyre!

 


   

   

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende