Toxic er et meget spennende upcoming norsk rockeband som spiller melodiøs progressiv hardrock. Bandet ble etablert i 2003 og består av Trash Hamer (vokal og gitar), Geir Ove Bernhoff (gitarer og vokal), Daffy (gitarer), Rolf Lura (bass, orgel, cello og kontrabass) og Kristian Moen (trommer).

Medlemmene kommer fra Stavanger, Sandnes, Bryne og Kvitsøy men har så langt gjort seg mest bemerket i utlandet og da spesielt i England, USA og Canada. I den forbindelse finner vi likhetstrekk med norske Turboneger som på lik linje fikk sitt gjennombrudd i utlandet før vi her hjemme hadde blitt skikkelig oppmerksom på bandet og musikken.

Toxic har nylig signert platekontrakt med det engelske plateselskapet Rocksector Records i Manchester som også har utgitt deres nye album:

“FEAR”

Albumet ble utgitt 1 september 2008 og bandet gjennomførte i etterkant av utgivelsen en omfattende turnè i de største byene i England med påfølgende strålende kritikk og anmeldelse.

Albumet er overraskende sterkt der bandet utvilsomt har klart å skape sin egen sound, men vi finner også aner fra hard rock`ens storhetstid på 70-tallet.

Rockman anbefaler kjøp av albumet.

Toxic live at Classic Rock Festival

Du har mulighet til å oppleve bandet på Classic Rock Festival i Sandnes som gjennomføres 20 – 23 mai. Bandet spiller på hovedscenen 21 mai, samme dag med det legendariske rockebandet Whitesnake.

Les mer og hør musikk av Toxic på deres MySpace side: trykk her>>

——————————————————————–

Skriv en hilsen til bandet i kommentarfeltet nedenfor!

(Rockman vil sørge for at dine spørsmål og kommentarer vil bli besvart av bandet)

Gi DIN support til Toxic!

Trykk på stjerner nedenfor!

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende