Både Aerosmith og ZZ Tops offisielle nettsider bekrefter nå at begge band skal legge ut på en turnè sammen i år. I første omgang er turnè datoer bekreftet for august og september i USA, men det utelukkes heller ikke at også Europa for besøk av disse i løpet av 2009.

At Aerosmith nå legger ut på turnè og da sammen med ZZ Top vil utvilsomt bli et av de aller største rockeopplevelser i 2009. Aerosmith er et av tidenes største rockelegender og vil som Rolling Stones, AC/DC, Metallica, U2 eller Bruce Springsteen selge ut billetter som blir lagt ut for salg på rekordtid uansett publikumskapasitet for konsertarenaer. 

 Dersom tidspunktet skulle passe inn og at Quartfestivalen skulle klare å booke dette til årets festival, så kan de nærmest stryke 50% av band de allerede har booket og la Slash & Friends varme opp.

Så…Rockman`s beste tips for å skape tidenes Quartfestival…..go for it! 

Aerosmith som siden 70-tallet har solgt album i “bøtter og spann” og skapt store hit som “Dream On”, “Love In An Elevator”, “What It Takes”, “Livin`On The Edge”, “Cryin” , “I Don`t Want To Miss A Ting” for å nevne noe få, er en egen rockehistorie i seg selv.

(trykk på låtnavn over for å lytte på disse på YouTube) 

Bandet har utgitt 14 studioalbum der det siste “Honkin`On Bobo” ble utgitt i 2004. Det arbeides i disse dager med et nytt album. Gitarist Joe Perry  sier iflg. pressemelding på deres hjemmeside at en kombinasjon av helseproblemer der han måtte gjennomføre et kirugisk inngrep for å fjerne en infeksjon i sitt kne og at vokalist Steven Tyler hadde fått lungebetennelse samt at de har booket årets turnè, gjør at arbeidet med det nye albumet fortsatt er utsatt. Så da må vi nok fortsatt vente i spenning en stund, men kanskje de vil slippe noen nye låter i forbindelse med deres turnè?

 Følg med på Aerosmith hjemmeside >> og ZZ Top hjemmeside >> for oppdatert info.

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende