(foto: Rockman)

Ca. 7000 mennesker hadde funnet veien til Quartfestivalens andre dag for å oppleve dagens hovedheadliner Marilyn Manson som entret hovedscenen ca. kl. 22.30.

Manson med sitt mannskap gjorde en grei opptreden og lydbildet var bra.

Shock Rock/Metal artisten Marilyn Manson gjestet også Quartfestivalen i 1999 og ble den gang nærmest sammenlignet med djevelen selv som kom på besøk.

Hensikten med denne bookingen har nok vært å nå ut til de sortkledde heavyrockere.

(foto: Rockman)

Utfordringen for Quart 09 er rett og slett at Marilyn Manson ikke passer inn i hovedmålgruppen for det publikum som festivalen ser ut til å nå frem til under årets festival.

(foto: Rockman)

Marilyn Manson er tross alt et stort navn innenfor sin sjanger som burde ha trukket adskillige flere publikummere. De sortkledde heavyrockere var sterkt i undertall blandt publikum og kunne kanskje telles opp som en gjeng på omkring 5 – 600 stykker. Når en jevn strøm av publikum begynner å forlate arenaen allerede etter et par låter, og siget av publikum som forlater arenaen fortsetter låt for låt, så har nok mange av disse kommet mer av ren nysgjerrighet for å se djevelens comeback i Kristiansand, enn for å høre hans musikk.

Marilyn Manson var rett og slett på feil sted denne kvelden.

Årets festivalkonsept inneholder en hel rekke med ulike elementer. Utfordringen for festivalen er rett og slett å kunne nå ut til et målrettet publikum.

En sammenblanding av Heavy Rock, Beach Party, og DJ Club gjør at man henvender seg til ulike målgrupper samtidig. For de sortkledde heavy rockerne er nok hverken Beach Party eller DJ Club av veldig stor interesse.

 

 —————————————————–

 

Der Quartfestivalen fortjener positiv oppmerksomhet er at de faktisk har som en del av årets festivalkonsept, bygget opp en av Europas råeste utendørs DJ Club.

DJ Akipa,  en av de mange profesjonelle DJ`er som er hyret inn for anledningen kommenterer:

- Dette er noe av det råeste jeg har opplevdet som DJ. I går kveld og natt hadde vi ca. 1500 gjester og det gav meg rett og slett et kick når jeg kunne gire opp tempoet og rytmen til en fullstappet utendørs DJ scene. Jeg følte å være på en strand på Ibiza, der jeg forøvrig reiser for å jobbe videre neste uke.

- Det er jo helt rått at man kan bygge opp en slik fantastisk utendørs DJ Club, og det er nesten for ille at den skal rigges ned igjen bare om noen dager.

Dj Akipata på MySpace>

 

Alle som liker DJ Club bør kjenne sin besøkelsestid under årets Quartfestival!

 

 

Har du vært på årets Quartfestival?

Skriv dine kommentarer om dine Quartopplevelser i kommentarfeltet nedenfor!

Følg Rockman på:

 


 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende