Heavy Metal legendene Manowar har ankommet Norway Rock Festival i Kvinesdal og skryter hemningsløst av festivalarrangør og bookingsjef Kelly under dagens pressekonferanse på Utsikten Hotel i Kvinesdal.

Bassist, Joey DeMaio:

“Det er noen år siden vi sist var i Norge og vi har ventet lenge på den rette anledningen for å komme tilbake. Vi er her for våre fans og for å skape en knallhard rockefest”.

“Vi er lei av at arrangører, plateselskap og andre som er tilknytter vår musikk kun tenker kommersielt og skal tyne ut maksimalt av penger fra våre fans. Vi ønsker full kontroll over vår virksomhet”. “Jeg har vært i kontakt med bookingsjef Kelly ved Norway Rock Festival gjennom de 3 siste år og må berømme alle disse ildsjelene som klarer å arrangere en slik fantastisk rockefest”

“Disse ildsjelene tenker som oss, der det er den ekte musikksjelen som er hovedfokus og drivkraft”. Derfor har vi valgt å legge vårt besøk til festivalen og Kvinesdal”.

“Vi føler oss hjemme her i ekte vikingland mellom fjorder og fjell. Det å plassere føttene på ekte Norske “Vikingfjell” føles utrolig godt og gir oss stor inspirasjon til å gi alt under kveldens konsert”

“Jeg har allerede sjekket lydannlegget på festivalen og dette ser meget lovende ut”

Vil dere forsøke å sette ny verdensrekord i lydstyrke ikveld?

“Vi vil skru styrken såpass høyt opp at det vil være helt på grensen til at hele lydanlegget sprenges” 

Manowar lover et storstilt Heavy Metal Show under kveldens festival og går på scenen som dagens største headliner kl. 23.15. Solen skinner i Kvinesdal, så alt ser ut til å kunne bli en svært spennende opplevelse for tusensvis av rockere som er godt igang med årets norske rockefest.

 

 

Følg Rockman på:

 


 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende