HOLYHELL

(foto: vokalist og frontfigur Maria Breon)

Årets mest overraskende og spennende booking fra Norway Rock Festival er det amerikanske bandet HolyHell.

  Holyhell som fortiden turnerer sammen med Manowar gikk på scenen som nest siste band ut før Manowar. De leverte en strålende konsert og framsto som et friskt pust etter et de foregående bandene der spesielt W.A.S.P, som på sin side leverte heller en middelmådig konsert uten å klare å trollbinde rockefolket.

Men…det klarte HolyHell til fulle!

Holyhell fremstår som et rockeband med drivende og sterke egenproduserte låter. Bandet består av svært dyktige musikere som på hver sin kant er håndplukket. Bandet har blitt tatt inn i varmen til bassist og produsent Joey DeMaio fra Manowar, som har gitt stor hjelp og støtte i både plateproduksjon og oppbygging av bandet.

Vokalist Maria Breon har en fantastisk melodiøs vokal som bærer svært langt. Når da dette kombineres med dyktige musikere, så blir dette eksepsjonelt bra.

(foto: gitarist Joe Stump)

Gitarist Joe Stump, som forøvrig også har bak seg en egen solokarriere og meksikanske Francisco Palomo på keyboard, var nok sammen med vokalist Maria Breon de som fremhevet seg sterkest under konserten.

Joe Stump leverte det ene nydelig solopartiet etter det andre og kunne til tider minne om supergitaristen Brian May fra Queen i sounden han leverte fra sin gitar. Francisco Palomo opptrådde med stor selvsikkerhet og trakterte til tider tagentene på linje med legender som Rick Wakeman fra Yes.

Bandet har nettopp sluppet sitt debutalbum “Holyhell” som ble fremført under konserten.

Sjekk gjerne ut bandets MySpace for å lytte til utvalgte låter: Trykk her>

 

Rockman har gjennomført et eksklusivt intervju med bandet som blir publisert senere!

Følg med på Rockman fremover!

 

 

Har du vært på årets Norway Rock Festival?

Skriv dine kommentarer om dine opplevelser i kommentarfeltet nedenfor!

  

 

Følg Rockman på:

 


 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende