(foto: Doro Pesch)

Den tyske Heavy Metal dronningen Doro Pesch og hennes bandmedlemmer var blant artistene under Norway Rock Festival 2009 som fikk gleden av å oppleve et fantastisk publikum under årets Norway Rock Festival.

EN HYLLEST TIL ÅRETS NORWAY ROCK PUBLIKUM!

xx

Uten et entusiastisk publikum får man heller ikke en vellykket festival.

Et eksemplarisk publikum bør få en stor del av æren for at årets festival ble til de grader vellykket.

Her møtes ti tusenvis av langhåra, tattoverte og sortkledde feststemte rockere som kunne skremme vettet av ”den vanlige mann i gata” studd sammen på et lite begrenset områder til rockefest 3 dager til ende.

På ekte rockevis er det gleden av god musikk og samhold som står i fokus når vi rockefolket samles. Du kan se langt etter aggresjon og bråk, det er musikken som står i sentrum, noe som også både politiet og de lokale innbyggere i den lille bygda Kvinesdal fornøyd kan konstantere

Norway Rock Festival leverer i år deres mest vellykkede festival og ser ut til å ha lykkes på de fleste viktige områder. Årets arrangement bærer preg av å være meget velorganisert med stort fokus på detaljer og logistikk. Arrangementet ble gjennomført nærmest knirkefritt, og setter samtidig publikumsrekord med opp mot maksimalgrensen som er satt til 10 000 publikummer hver dag de tre dagene som festivalen ble gjennomført. At det oppsto en del køproblemer ved åpningsdagen i forbindelse med innsjekking og ankomst til festivalområdet kan man fint leve med. Det får man heller se på som et luksusproblem. Å gjennomføre et slik stort festivalarrangement er enormt krevende både i forhold til et stort publikumsantall, campovernatting og ikke minst gjennomføring av alle konsertene.

Siste headliner ut på årets Norway Rock Festival var det finske symfoniske heavy metal bandet Nightwish.

Nighwish leverte en nydelig konsert som markerte en flott avslutning på årets rockefest med bl.a. en dyktig hardtslående trommeslager Jukka Nevalainen og nydelig gitarsolo fra Emppu Vourinen. Dermed fikk man på en måte senket natteroen før kveldens siste fest fortsatte i campområdet. 

Stor sett all gjennomføringen av konsertene gikk på skinner, også tidsmessig. Norway Rock teamet har nå tilegnet seg stor verdifull arrangementserfaring som lover godt for neste års festival. 

Et godt tips tror jeg vil være å bestille neste års festivalpass allerede nå!

Vi gleder oss til Norway Rock Festival 2010!

 

Les også:

Følelsesladet minnemarkering på årets Norway Rock Festival: trykk her>

Årets mest positive overraskelse på Norway Rock Festival: trykk her>

Norway Rock lanseres verdens første Rocke-Spa: trykk her>

Tidenes rockefest på Norway Rock Festival: trykk her>

 

 

Har du vært på årets Norway Rock Festival?

Skriv dine kommentarer om dine opplevelser i kommentarfeltet nedenfor eller send en hilsen til festivalarrangøren!

  

 

Følg Rockman på:

 


 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende