The Illumination album release

Det spennende norske rockebandet Rover har tidligere blitt omtalt her på Rockman: les mer>

Bandnavnet Rover er en eldgammel betegnelse på en vandringsmann. En omstreifer. Når NASA skal utforske nye planeter sender de først opp en Rover. En speider som sender tilbake nyheter fra det ukjente. Bandet likte disse assosiasjonene og ønsker å være nyskapende, i frontlinjen av utviklingen og tørre å gå nye veier. Debutalbumet “The Illumination” er et samlet bandprosjekt der hver og en av artistene har bidratt med sine komposisjoner.

Bandet består av 5 talentfulle dyktige artister og er bosatt i Asker utenfor Oslo. Frontfigur, Troll (lead vokal og rytmegitar), begynte å skrive låter på engelsk allerede som 8-åring og tok opp gitaren da han var 13. Med stor sans for tekstene til Brandon Boyd i Incubus, kvantefysikk og kanaliserte bøker, svært fasinert av Nikola Tesla, med doktorgrad i Gessle samt hørt på Metallica i en lang perioden, så har dette kreative og musikalske hode allerede rukket å skape unik og spennende musikk for bandet. De øvrige medlemmer av bandet består av Silver (lead gitar og backing vokal), Johnny Rude (piano og synthesizers), Bommen (trommer), Andy Scav (bass).

Et stadig økende antall musikkelskere har fått øyne og ører opp for bandet som også i 2010 vant prisen for beste up-and-coming artist i det norske bransjebladet MusikkPraksis >. Gleden er stor for mange at bandet nå etter mange år med hardt arbeid endelig er klar for lansering av deres solide debutalbum “The Illumination”.

x

Følg Rovers album releasefest direkte på deres nettside!

Livestream 

Klikk deg inn på Rovers offisielle nettside for å delta i eksklusiv forhåndslytting av deres debutalbum der artistene i tillegg vil delta online der du kan chatte, diskutere og stille spørsmål direkte til disse helt frem til kl. 01.00: Trykk her> 

VINN KNALLFLOTTE ROVER PREMIER!

Rover

Konkurransen er nå avsluttet!

De heldige vinnere ble:

Cecilie Gjelseth, Christopher Lie, Ivar Lund, Hege K. Myhrebakken og Astrid Hermann Tobiassen.

Premien blir sendt til vinnerne direkte fra bandet Rover!

Følg med på flere spennende konkurranser her på Rockman om veldig kort tid!


Bli en del av Norges kuleste musikkvennegjeng!

 

Som musikkvenn blir du en del av over 18 000 andre musikkglade mennesker, kan dele din musikkglede, oppdateres på spennende omtaler fremover, få tilgang på artistbilder, andre nyheter og info. om spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned

Tips oss hvis dette innlegget er upassende